Prima tabara la munte in 2022 alaturi de copii romani si ucraineni proveniti din centrele de plasament

Asociatia Grupul Zambetul Nostru si-a propus sa realizeze o prima tabara la munte, in perioada 15-19 august 2022. Beneficiarii acestei tabere au fost copii romani si ucraineni proveniti din Centrul de Plasament Bucium, dar si cei care frecventeaza Centrul de Zi al Asociatiei O Kairos. Aceasta tabara a fost sustinuta financiar de Federatia Organizatiilor Neguvernamentale Pentru Servicii Sociale si prin partenerii acesteia.

Impreuna cu Asociatia O Kairos am plecat in inima muntilor alaturi de beneficiarii nostri, carora le-am pregatit diferite activitati si jocuri distractive. Beneficiarii au participat la jocuri de intercunoastere prin care au aflat mai multe lucruri unii despre ceilalti si au putut crea primele prietenii. Prietenii, care credem noi ca vor fi vesnice sau macar neuitate in amintirile copiilor.

Beneficiarii au avut parte de cazare si masa pe parcursul sederii la munte, dar si momente de recreere. Colegii nostri voluntari ne-au ajutat sa cream activitati interactive, pentru a fi aplicate in echipa, deoarece ne-am dorit ca micutii sa simta noi experiente. Acestia au fost indemnati sa descopere noi abilitati si sa-si testeze capacitatile, dar si sa se bucure din plin de copilarie.

Beneficiarii au avut parte de drumetii pe munte, unde au admirat privelistea montana, au inspirat aer curat si s-au conectat din plin cu natura. Copii au avut parte si de o petrecere in care s-au distrat, au dansat si au cantat alaturi de voluntarii nostri.

Dorim sa multumim Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale Pentru Servicii Sociale pentru sustinerea financiara, fara de care nu am fi putut derula un astfel de proiect. Impreuna le-am putut oferi o noua experienta, simtind vacanta in adevaratul sens al cuvantului. Ne bucuram ca acesti copii au avut parte de o vara de neuitat.

    0
    Cos
    Cosul este golInapoi la magazin