Despre noi
Grupul Zambetul Nostru

Nu lasam sa treaca nici o oportunitate prin intermediul careia sa aducem veselia in randul copiilor si oamenilor mai putin nororcosi.

Asociație non-guvernamentală ce are ca scop prevenirea și ameliorarea fenomenelor care afectează calitatea vieții copiilor și tinerilor aflați în centrele de plasament din Iași. See less

Asociația Grupul Zâmbetul Nostru este înființată pe baza Hotărârii Judecătorești cu numărul 1, din data de 11 ianuarie 2017, ca organizație nonguvernamentală, umanitară, nonprofit, fără scop patrimonial și neangajată politic. Sediul asociației este în Iași, Bvd. Chimiei nr. 14, cu C.I.F. 36969136, cont bancar RO76BTRLRONCRT0371769801 deschis la Banca Transilvania.

Misiune

Asociația își propune ca scop să exercite o influență asupra copiilor și tinerilor din societatea contemporană, să prevină, să amelioreze fenomene care afectează calitatea vieții copiilor și tinerilor și să combată factorii de risc, în vederea diminuării numărului de copii și tineri aflați în pericol sau situații de marginalizare și/sau excludere socială și să ofere o viziune modernă despre viață și societate, să sprijine societatea contemporană, oferind un cadru civilizat, organizat de educație.

Viziune

Viziunea noastra este ca tinerii si copiii nevoiasi si din centrele de plasamanet sa aiba o sansa la o  cariera corespunzatoare potentialului lor.

Povestea noastra

Cum am pornit

Asociația Grupul Zâmbetul Nostru este o organizație non-guvernamentală din Iași, care își propune să exercite o influență benefică asupra copiilor și tinerilor din societatea contemporană, să prevină, să amelioreze fenomene care le afectează calitatea vieții și să combată factorii de risc, în vederea diminuării numărului de copii și tineri aflați în pericol sau în situații de marginalizare și/sau excludere socială.

Unde suntem acum

Acum luram la crearea unui centru multifuncțional de tip familial pentru tinerii cu vârste peste 18 ani, care părăsesc sistemul de protecția copilului din județul Iasi. Aceștia vor beneficia de cazare, masă, consiliere în vederea integrării pe piața muncii și formarea unor deprinderi care să îi ajute în parcursul lor către o viață independentă.

Devino si tu un voluntar

Nimic nu se compară cu sentimentul că ai contribuit la comunitatea din care faci parte sau că ai ajutat nişte persoane mai puţin norocoase.

 

Inscriere

Centrul de ajutor

Achizitie teren

constructie

mobilare

Crearea unui centru pentru ajutorarea copiilor ce ies din sistemul de stat

Cu ajutorul vostru și al donațiilor primite din partea voastră, ne dorim crearea unui centru multifuncțional de tip familial pentru tinerii cu vârste peste 18 ani, care părăsesc sistemul de protecția copilului din județul Iasi. Aceștia vor beneficia de cazare, masă, consiliere în vederea integrării pe piața muncii și formarea unor deprinderi care să îi ajute în parcursul lor către o viață independentă.
Ne propunem sprijinirea unui număr de 50 de tineri/an.
Unde-s mulți puterea crește, iar voi puteți contribui la împlinirea unui vis.

Cum pot ajuta?

Daca esti persoana fizica poti sustine cazurile noastre folosind butonul "Doneaza"!
Daca esti companie poti redirectiona acel procent din impozitul pe profit/venit si oricand poti apasa pe butonul "Doneaza"!

Firma mea poate sponsoriza?

Da. Toate sponsorizarile sunt bine venite!

Pot ajuta cu produse?

Da. Te rugam sa ne contactezi pentru la mi multe detalii folosinf formularul de mai jos sau telefonic.

Faceti parteneriate?

Credem in relatiile Win-Win astfel ca suntem deschisi la parteneriate ce ne vor ajuta sa ne sustinem cauzele.

Vreau sa fiu voluntar

Nu e nimic mai frumos decat sa fii voluntar. Invata din experiente noi. Lasa-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Unde va pot gasi?

Suntem un ONG cu sediul in Iasi, Bvd. Chimiei nr. 14

Sunteti doar in Iasi?

Momentan desfasuram proiecte pe raza judetului Iasi

    0
    Cos
    Cosul este golInapoi la magazin