Prima experientă la mare pentru copilașii din centrele rezidențiale și de tip familial 2021

Asociația Grupul Zâmbetul Nostru și-a propus să ajute câțiva copii din centrele de plasament care nu au avut niciodată ocazia să simtă sentimentul de vacanță în adevăratul sens al cuvântului, acel sentiment pe care îl simțim noi adesea când ne programăm o drumeție intr-o destinație turistică pentru a ne relaxa.
Cu gândul de a bucura câțiva copii care vor și ei să simtă nisipul fin al plajei de la malul Mării Negre și de a avea o experiență inedită pentru a se bucura și a rămâne cu amintiri mult prețuite de acești copilași.

Astfel, în perioada 31 august – 8 septembrie 2021, Asociația Grupul Zâmbetul Nostru a organizat prima tabăra la mare, prin care aproximativ 90 de copilași au avut ocazia să vadă marea pentru prima dată în viața lor. Acești copii au fost selectați din 3 centre rezidențiale și de tip familial din cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului din Iași. In acest demers am fost sprijiniți de oameni minunați care au făcut ca această tabără să fie posibilă prin sponsorizari de la peste 50 de persoane si peste 41 de voluntari care s-au implicat timp de 3 luni.

Copilașii au avut parte de zile de neuitat au realizat activități pe plajă în echipe, jocuri de grup și în echipă, de asemnea aceștia au fost premiați cu diferite trofee și medalii. Copii au avut parte de un concurs de talente, de o vizită la gradina zoologică din Constanța, participând apoi și la un spectacol de circ.

Voleiul pe plajă și bălăceala au fost printre cele mai iubite activități care au avut loc zilnic și au bucurat inimile copiilor care nu au avut ocazia să mai simtă asemenea bucurii să să creeze experiențe de neuitat. Bucuria copiilor ne-a adus și nouă încântare și mulțumire pentru faptul că am putut realiza acest vis al acestor copilași.

Mulțumim tuturor celor care au facut posibila tabara! Sunteti minunati!

    0
    Cos
    Cosul este golInapoi la magazin