Maratonul Zambetelor 2023INCHEIAT 

Dragilor, așa cum v-am promis, am început pregătirile pentru Maratonul Zâmbetelor – eveniment caritabil! 💛 În perioada 1 – 4 iunie ne vedem în Grădina Palas Mall să retrăim copilăria și să ne bucurăm împreună de muzică bună, jocuri și FAPTE BUNE!

Ana Beregoi aduce la Iași o explozie de culoare, veselie și tinerețe pe scena de la Maratonul Zâmbetelor.
Cu energia și efervescența caracteristică, pe 1 iunie, de Ziua Copilului, Ana va fredona alături de fanii ei, mari și mici, cele mai îndrăgite refrene și melodii din repertoriul ei.
Vino să dansezi și să cânți împreună cu ea!

Idolul adolescenților din România, BiBi te așteaptă pe 2 iunie, la Maratonul Zâmbetelor, eveniment organizat în cadrul Senzoria Family Fest, să te distrezi alături de ea!
Cântăreață, vloggeriță și actriță, cu o comunitate de 1 milion de fani pe Instagram, BiBi sprijină cu bucurie, de fiecare dată, cauzele susținute de Asociația Grupul Zâmbetul Nostru!
Ne vedem acolo să facem super atmosferă!

ALEXIA

La numai 19 ani, ALEXIA a reușit să-și îndeplinească visul de a transmite publicului mesajul ei prin muzică. 🎤
Alexia face parte din noul val de artiști și a cucerit topurile încă de la prima ei melodie. 🥰
Suntem foarte încântați că pe 3 iunie va fi alături de noi la Maratonul Zâmbetelor! 🥳🤩Vino să o cunoști și să fredonezi alături de ea cel mai nou hit „Interstelar”.

Iulian Nunucă, câștigătorul Vocea României 2022, ne va oferi multe zâmbete, bucurie și emoție pe 3 iunie, la Iași. 🎤⁣

Un artist care a impresionat juriul de la Vocea României, dar și o țară întreagă cu talentul și calitățile sale vocale, vine la Maratonul Zâmbetelor, eveniment organizat în cadrul Senzoria Family Fest, pentru toți ieșenii care iubesc muzica de calitate și susțin vocile adevărate. 👏⁣

Toți fanii îndrăgitei artiste Iuliana Beregoi se vor bucura pe 4 iunie de un super concert pe scena din grădina Palas Mall, la Maratonul Zâmbetelor.
De fiecare dată, Iuliana strânge la concerte cea mai tare și energică gașcă.
Artista fenomen așa cum mulți o numesc, se bucură de mare succes la Iași, de aceea suntem încântați că o vom avea din nou alături de noi, în acest proiect de suflet pentru noi.

Despre eveniment

Evenimentul cu scop caritabil, 𝐌𝐚𝐫𝐚𝐭𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐙â𝐦𝐛𝐞𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫, este un proiect devenit deja tradiție pentru membrii Asociației Grupul Zâmbetul Nostru. An de an, pe 1 Iunie sărbătorim cea mai minunată etapă din viața noastră, copilăria.
Anii copilăriei sunt cei mai frumoși ani, de care ne amintim cu drag și pe care am vrea să-i retrăim cu fiecare ocazie, la intensitate maximă.

Anul acesta surpriza este că vom organiza 4 zile de sărbătoare, în perioada 𝟏 – 𝟒 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, în grădina Palas Mall, în cadrul festivalului Senzoria Family Fest.

Te așteptăm cu multă distracție, cu activități pentru copii, momente artistice susținute de artiști locali, dar și cu artiști consacrați, foarte îndrăgiți de tânăra generație.În fiecare seară, pe scenă vor urca: Ana Beregoi, Bibi, Iuliana Beregoi și Iulian Nunucă, câștigătorul Vocea României 2022.

Scopul evenimentului

Maratonul Zâmbetelor este un eveniment caritabil, organizat cu scopul de a oferi zâmbete copiilor din centrele de plasament și din familiile cu o situație materială precară din județul Iași.

Obiectivul nostru este ca vara aceasta să oferim pentru 200 de copii șansa de a păși pentru prima dată pe litorarul românesc și de a vedea marea.
Fiecare copil merită să se bucure măcar o dată în viață de mare.

Contribuie și tu la împlinirea visului unui copil de a se juca în apa mării, donând orice sumă sau achiziționând un bilet pentru ședința foto cu artistul preferat.

Te așteptăm cu drag, să ne distrăm cu mic, cu mare!

Tombola

Informatii

Dragii noștri, pe lângă momentele artistice, dansuri și activități pentru copii îți oferim și premii! Pregătim o TOMBOLĂ împreună cu partenerul nostru Vodafone! Dăruiești și poți câștiga un telefon Samsung S23! 

Cum participi?

Te asteptam la eveniment, 1-4 iunie 2023,  la Info Point-ul Grupul zambetul nostru, pentru a achizitiona bilete. Mai multe bilete, mai multe sanse de castig!

 

Parteneri

Sponsori

Vezi cele mai importante momente

Un eveniment organizat de Asociatia Grupul Zambetul Nostri in cadrul Senzoria Family Fest.
Locatie: Gradina Publica Palas Mall
Data: 1 – 4 iunie 2023

Informatii: 0744 526 036

    0
    Cos
    Cosul este golInapoi la magazin