Tunsori gratuite pentru persoanele din medii defavorizateIN DERULARE 

Anul acesta continuăm să facem Fapte Bune și să susținem persoanele din medii defavorizate.

Cu sprijinul unui frizer generos, care s-a oferit să ne sprijine, oferim serviciul de TUNS Gratuit pentru beneficiari proveniți din categorii vulnerabile.

Considerăm că aspectul fizic este foarte important și contribuie la creșterea credibilității persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și nu numai. Trăim într-o societate în care adesea suntem judecați după felul în care arătăm, copiii pot fi marginalizați de colegii lor de școală, iar tinerii pot fi refuzați la un interviu pentru un loc de muncă din cauza aspectului lor fizic, iar acest serviciu gratuit oferit de noi îi ajută să își îmbunătățească aspectul. Lipsa posibilităților financiare poate fi un impediment în menținerea unui aspect fizic plăcut.

Ne-am dat seama că există o nevoie care nu este acoperită în acest mediu și ne dorim să schimbăm acest lucru.

Asociația Grupul Zâmbetul Nostru își dorește să susțină incluziunea persoanelor din medii defavorizate în societate, iar prin acest proiect avem în vedere exact acest obiectiv.

Așadar serviciul li se adresează copiilor, tinerilor și persoanelor vârstnice, atât femeilor, cât și bărbaților, care nu își permit să plătească pentru acest serviciu.

Programul va fi disponibil în fiecare vineri, în intervalul 09:00 – 18:00, în locația din Strada Padurea Surda 11 A Cornești, comuna Miroslava.

Având în vedere faptul că locația este situată în afara orașului Iași, asigurăm transportul pentru persoanele care se află în imposibilitate de a se deplasa.

Pentru programări, vă invităm să ne contactați telefonic la nr. 0744 526 036.

    0
    Cos
    Cosul este golInapoi la magazin