Tu ce ai face cu 200 de lei?INCHEIAT 

Poate părea o sumă mică, cu care într-adevăr nu ai putea realiza multe. Mai ales dacă îți dorești lucruri mari. 

Dar copiii din centrele de plasament nu își doresc lucruri mărețe. 200 de lei reprezintă pentru ei șansa de a-și cumpăra articole de îmbrăcăminte, încălțăminte sau rechizite pentru școală.

Totuși, pentru cei mai mulți dintre ei, 200 de lei înseamnă mai mult decât o simplă sumă de bani. Înseamnă împlinirea unui vis. Pentru că da, și copiii din centrele de plasament au vise, dorințe și speranță. Visează ca într-o zi să fie alături de familiile lor, visează să își construiască o carieră, visează la o viață mai bună.

Campania 200 de lei pentru un copil continuă și anul acesta.💛

Prin această campanie, Asociația Grupul Zâmbetul Nostru își propune să le ofere copiilor și tinerilor din centrele de plasament și din familiile fără posibilități financiare șansa de a-și îndeplini un vis, acela de a-și putea cumpăra ceea ce-și doresc. Fiecare dintre ei visează de mult timp să-și cumpere un anumit lucru, dar până acum nu a avut această posibilitate. 

Modestia lor ne impresionează de fiecare dată. Nu-și doresc lucruri mari, ci dimpotrivă. Au nevoie de îmbrăcăminte, încălțăminte și rechizite, lucruri care pentru cei mai mulți dintre noi sunt absolut banale, dar pentru ei reprezintă un lux. 

Cuvintele lor ne-au pătruns în inimă și ne dorim ca în preajma sărbătorilor, cu ajutorul tău, să le facem o bucurie, transformându-le dorințele în realitate. 

Poți deveni și tu ambasador al Faptelor Bune!

Donează și un copil va fi mai aproape de visul lui! 🙏

Asociația Grupul Zâmbetul Nostru

LEI: RO76BTRLRONCRT0371769801
EUR: RO26BTRLEURCRT0371769801
Paypall: contact@grupulzambetulnostru.ro

    0
    Cos
    Cosul este golInapoi la magazin