Daruiesti si castigi

Mereu avem grija si de cei care daruiesc. Urmareste frecvent aceasta pagina pentru noi premii!

Doresti sa faci o donatie?

Toate fondurile strânse vor fi redirecționate către:⁣
• cazurile sociale susținute de Asociația Grupul Zâmbetul Nostru⁣
• taberele la mare organizate pe perioada verii pentru copiii din centrele de plasament și pentru cei din familile defavorizate din județul Iași⁣
• victimele cutremurelor din Turcia și Siria.⁣

Termeni si conditii participare Tombola Mărțișor
Concursul este organizat și desfășurat de către Asociația Grupul Zâmbetul Nostru, organizație non-guvernamentală, umanitară, nonprofit, fără scop patrimonial și neangajată politic, înființată pe baza Hotărârii Judecătorești cu numărul 1, din data de 11 ianuarie 2017, cu sediul în județul Iași, comuna Vlădeni, cu C.I.F. 36969136, cont bancar RO76BTRLRONCRT0371769801 deschis la Banca Transilvania.
Tombola se va desfășura în conformitate cu prezentul Regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării concursului, cu mențiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoștința participanților și a publicului în cel puțin 24 de ore înainte de a intra în vigoare, iar participanții vor fi înștiințați prin intermediul paginii web pe care este publicat prezentul Regulament.

Nu sunt eligibili pentru a participa la Tombolă angajații, voluntarii asociației și rudele de gradul I ale acestora.
Prin înscrierea la Tombolă se consideră că participanții au cunoscut și acceptă integral, expres și nenechivoc prevederile acestui Regulament.

Perioada și modul de desfășurare a tombolei
Concursul se va desfășura până pe 08 martie 2024, ora 19:50.
Premiul se va oferi prin tragere la sorți și constă într-un iPhone 15.
La Tombola au dreptul de a participa exclusiv persoanele care au achiziționat mărțișoare de la standul asociației de minim 50 lei. Fiecare mărțișor achiziționat reprezintă o DONAȚIE pentru sprijinirea campaniilor caritabile organizate de Asociația Grupul Zâmbetul Nostru. Pot participa doar persoane cu vârsta peste 14 ani.
Participarea la Tombolă este condiționată exclusiv de completarea talonului de participare la tombolă (în mod fizic, la standul asociației din Palas Mall, parter, lângă Pizza Hut) și așezarea lui în urnă, în mod personal.

Programul de la standul asociatiei pentru achizitionarea mărțișoarelor este:
• 24 februarie – 7 martie: 10:00 – 22:00
• 8 martie: 10:00 – 20:00

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și extragerea va fi postată live pe pagina de Facebook a asociației. Câștigătorul va fi contactat de către un reprezentant al asociației pentru a stabili detaliile cu privire la ridicarea premiului.

Pentru ridicarea premiului, câștigătorul trebuie să prezinte cartea de identitate în vederea realizarii procesului verbal de predare -primire. În cazul în care câștigătorul este minor trebuie să fie însoțit de către un părinte pentru a-și ridica premiul.

Tragerea la sorți se va realiza în mod public, la standul asociației din Palas Mall, pe data de 08 martie 2024, ora 20:00 și va fi difuzată live pe pagina de facebook a asociației.
Nu vom oferi contravaloarea premiului în bani.

Confidențialitatea datelor personale
Organizatorul are obligația de a face public numele câștigătorului și premiul acordat acestuia, numai în scopul acestui concurs.
În cazul candidatului declarat câștigător, datele colectate vor fi păstrate conform codului fiscal roman aflat in vigoare .
Prin înscrierea la concurs, participanții își dau acordul în mod expres și neechivoc cu privire la filmarea, înregistrarea și/sau fotografierea acestuia, precum și cu privire la folosirea lor în materialele promoționale care vor apărea pe rețelele de socializare și pe websiste-ul asociației.
Datele personale utilizate vor fi (doar ale câștigătorului ): nume, prenume, număr de telefon, serie si nr. carte de identitate, CNP.
Nu transferăm și nu intenționăm să transferăm datele dumneavoastră către companii, organizații sau persoane terțe.
Participanții își vor exprima acordul pentru procesarea datelor personale de către Organizatori într-o manieră legală și numai în scopurile prezentului concurs.

Intrebari frecvente

Cum pot ajuta?

Daca esti persoana fizica poti sustine cazurile noastre folosind butonul "Doneaza"!
Daca esti companie poti redirectiona acel procent din impozitul pe profit/venit si oricand poti apasa pe butonul "Doneaza"!

Firma mea poate sponsoriza?

Da. Toate sponsorizarile sunt bine venite!

Pot ajuta cu produse?

Da. Te rugam sa ne contactezi pentru la mi multe detalii folosinf formularul de mai jos sau telefonic.

Faceti parteneriate?

Credem in relatiile Win-Win astfel ca suntem deschisi la parteneriate ce ne vor ajuta sa ne sustinem cauzele.

Vreau sa fiu voluntar

Nu e nimic mai frumos decat sa fii voluntar. Invata din experiente noi. Lasa-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Unde va pot gasi?

Suntem un ONG cu sediul in Iasi, Bvd. Chimiei nr. 14

Sunteti doar in Iasi?

Momentan desfasuram proiecte pe raza judetului Iasi

    0
    Cos
    Cosul este golInapoi la magazin