Balul Absolventilor 2023INCHEIAT 

Asociația Grupul Zâmbetul Nostru premiază tinerii aflați în sistemul de protecție a copilului din județul Iași care au promovat examenele de Evaluare Națională și de Bacalaureat în anul 2023.

Anul acesta, Asociația Grupul Zâmbetul Nostru în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași și Consiliul Județean Iași organizează a II-a ediție a Balului Absolvenților, ce va avea loc la Hotel Restaurant La Castel, pe 13 iulie, la ora 18:00.
Evenimentul este destinat elevilor care au absolvit clasa a VIII-a și au promovat examenul de Evaluare Națională și tinerilor absolvenți de liceu care au promovat cu brio examenul de Bacalaureat. Copiii fac parte din sistemul de protecție a copilului din județul Iași. Cu această ocazie elevii vor fi premiați pentru rezultatele obținute și vor fi încurajați să continue să lupte pentru îndeplinirea visurilor și idealurilor lor.
Acești copii minunați încheie o etapă importantă din viața lor și merită să fie răsplătiți pentru efortul și munca depusă. În plus au nevoie să fie motivați să se dezvolte în continuare pentru a-și croi un viitor frumos.

Balul Absolvenților este un eveniment cu scop caritabil prin intermediul căruia ne dorim să celebrăm rezultatele obținute de tinerii absolvenți și să le acordăm încredere și curaj pe mai departe. Este important să știe că ne mândrim cu ei și că îi vom sprijini ori de câte ori au nevoie.
Le mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor care au crezut în noi și ni s-au alăturat în acest frumos proiect, pe care ne dorim mult să-l transformăm într-unul cu tradiție pentru asociația noastră.

Sponsori și parteneri:
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, Consiliul Județean Iași, Primăria Municipiului Iași, Hotel Restaurant La Castel, The Big Outlet, Fab Lab Iași, Metalo Chim Distribution, Cofetaria Blanca, BCR Social Finance.

    0
    Cos
    Cosul este golInapoi la magazin