Bal Zambet de CraciunINCHEIAT 

Bal

Într-un cadru festiv, cuprinși de feeria dulce a colindelor, vom pătrunde în atmosfera caldă a sărbătorilor.
Pregătim invitați speciali, preparate rafinate și multă emoție.

7 Decembrie

Congress Hall

Palas Mall, Iasi

Zâmbetul unui copil este cea mai frumoasă imagine din lume, este cel mai pur și neprețuit cadou pe care ni-l dăruiesc copiii în semn de mulțumire atunci când suntem în preajma lor. 

Cu fiecare ocazie, Asociația Grupul Zâmbetul Nostru își propune să aducă lumină, speranță și cât mai multe zâmbete în viața copiilor proveniți din medii defavorizate. 

Și pentru că nu mai este mult până la Crăciun, vă lansăm o provocare!

ÎMPREUNĂ cu voi, anul acesta vrem să aducem cât mai multe zâmbete pe chipul copilașilor care doar visează la Moș Crăciun. 

Obiectivele Balului

Scopul evenimentului este sprijinirea copiilor proveniți din mediile defavorizate din județul Iași, din centrele de plasament și din familiile nevoiașe.

500

copii vor primi Crăciunul acesta cadoul mult dorit. În scrisoarea către Moș Crăciun, fiecare copil și-a așternut cu emoție dorințele pe hârtie, iar cu ajutorul vostru, le vom transforma în realitate.

250

copii din centrele de plasament din județul Iași vor susține un program artisitic pe data de 21 decembrie la Ateneul Național Iași, la finalul caruia vor primi cadouri.

100

copii vor primi șansa de a-și cumpăra ceea ce își doresc de
Crăciun, în cuantumul sumei de 300 de lei de persoană.

100

copii se vor bucura de o cină de Crăciun la restaurant.

#Program

Pregătim invitați speciali, preparate rafinate și multă emoție.

Cabina Foto Selfie Mirror

Cu sprijinul prietenilor noștri veseli de la Cabina Foto Selfie Mirror vom oferi invitaților prezenți la balul caritabil Zâmbet de Crăciun o amintire frumoasă. 💛
Ei vor imortaliza într-un mod inedit cele mai frumoase emoții dintr-o seară specială.
Cu ajutorul lor, fiecare eveniment se transformă într-o experiență memorabilă.

Karelli Couture - moment de balet

De la balul caritabil Zâmbet de Crăciun nu vor lipsi grația, eleganța și emoția. 😍
Magia dansului va fi adusă de Georgiana Dimitrescu, antrenoarea de dans sportiv și balet din cadrul clubului Karelli Couture, care va încălzi inimile invitaților cu un moment artistic de balet alături de Diana Gîrlea, elevă la liceul ,,Octav Bancilă”.
Karelli Couture este un proiect de suflet dedicat copiilor, unde arta se îmbină prin dans, balet, modeling și teatru.

AKAdemy Talents by Alexandra Amarandei - recital colinde

AKAdemy Talents by Alexandra Amarandei este o școală de performanță, unde copiii si adolescenții studiază canto, instrumente, dans și teatru. ⁣

Înființată acum 6 ani, academia se laudă cu un palmares impresionant, cu sute de trofee și premii obținute la competiții muzicale, atât în țară, cât și în străinătate. I-ați văzut cu siguranță și pe posturile naționale, unde au participat la emisiuni precum “Next Star” și “Neatza cu Răzvan si Dani” pe Antena 1, “Vedeta Familiei pe TVR 1, în cadrul celei din urmă fiind prezenți 4 finaliști, dintre care unul a adus trofeul “Vedeta Familiei” la Iași.
Pe 7 decembrie, la Balul Zâmbet de Crăciun, copiii de la AKAdemy Talents by Alexandra Amarandei ne aduc în dar un calup de emoție și candoare, printr-un moment artistic special.

Magda Ignat - moment artistic

În familia Ignat, talentul se moștenește. 🙂⁣

Magda Ignat este pasionată de muzică și merge cu pași repezi pe urmele surorii sale, moștenind nu doar talentul, ci și frumusețea și gingășia surorii sale.⁣
Balul caritabil Zâmbet de Crăciun le reunește în premieră la Iași, pe aceeași scenă. 🫶⁣

Ioana Ignat - concert

Cântăreață și compozitoare, Ioana Ignat a devenit cunoscută odată cu participarea ei la emisiunea-concurs Vocea României. ⁣
Din 2017 și până acum a scos hit după hit, cucerind publicul cu talentul, cu vocea și sensibilitatea ei. 💛⁣

Va transforma seara de 7 decembrie într-una memorabilă și vă va încălzi inimile cu glasul ei dulce, în preajma sărbătorilor de iarnă. 🙂⁣

Corul de Copii al Municipiului Iași

Cu o interpretare unică și gingașă, copiii talentați de la Corul de Copii al Municipiului Iași, coordonați de doamna Raluca Zaharia, vor pregăti un moment special în cadrul balului caritabil Zâmbet de Crăciun. ⁣

Corul de Copii al Municipiului Iași a luat naștere în anul 2020 și este format din elevi deosebit de talentați, cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani. Sub atenta îndrumare a Ralucăi Zaharia, corul a susținut numeroase concerte și a participat la diferite festivaluri naționale și internaționale. ⁣

Roxana Caraiman - prezentator eveniment

Roxana Caraiman, jurnalistă cu peste 11 ani de experiență în televiziune și numeroase evenimente de anvergură prezentate de-a lungul anilor pe scene importante din țară și străinătate.

Gineta Mihaescu Solca - artist plastic

Este un artist ce nutrește pentru oameni o admiratie secreta, adânca și sincera, dar în aceeași masură cunoaste latura lor distructivă si autodistructivă, nemulțumirea cronică pentru ceea ce au si dorinta de a obtine mai mult.
Din observarea acestui antagonism în continua evolutie, în care sunt prinsi deopotriva oameni, animale și întreaga natură, s-a nascut arta ei, oarecum contradictorie. În portofoliul artistei vei găsi opere care prezintă bucuria vieții, în culori exuberante și pline de strălucire, dar și lucrări care exprima tristetea sau melancolia, în culori neutre cu tente predominante de mov.
Artista își propune să fie sinceră, să nu ascunda nimic, astfel încât arta să-i oglindească nealterate sufletul si sentimentele.

Maia Mălăncuș - recital

Maia Malancus a impresionat cu talentul său în 2018, juriul de la Vocea României Junior, dar și o țară întreagă. De la câștigarea primului sezon Vocea României Junior, Maia a continuat să își cultive talentul și să se îndrepte tot mai mult către o carieră artistică.⁣
Pe 7 decembrie, ne bucurăm de vocea ei minunată, acasă, la Iași, pe scena evenimentului caritabil Zâmbet de Crăciun! ⁣

#Licitatie caritabila

În cadrul balului puteti admira operele artistului plastic Gineta Mihaescu Solca, iar dacă doriți să vă întregiți colecția de opere de arta, aveți ocazia de a participa la licitația organizată în cadrul evenimentului. Fondurile colectate vor intregi bugetul proiectului, astfel încât să atingem toate obiectivele proiectului.

Regulament Licitație caritabilă

Licitatie caritabilă organizată în cadrul balului caritabil Zâmbet de Crăciun de către Asociatia Grupul Zâmbetul Nostru, pe data de 7 decembrie 2023, începând cu ora 19:00 la Palas Congress Hall.
Licitația caritabilă organizată în cadrul balului caritabil Zâmbet de Crăciun cuprinde 15 tablouri realizate de artistul plastic Gineta Mihaescu Solca și 1 tort oferit de partenerul principal al evenimentului, Dulcinella.
Tablourile vor fi expuse în sală pe toată durata evenimentului. Prețul de pornire al fiecărui tablou este 1400 lei. Tablourile sunt înrămate si au dimensiunea afișată pe site.
Pragurile pentru licitația tablourilor vor fi stabilite din 50 în 50 de lei. Vor fi pregătite palete cu numere pentru invitații care își vor dori să participe la licitație. Tablourile vor fi predate cu certificat de autenticitate.
Invitații nu vor oferi garanții înainte de eveniment. Tablourile vor intra în posesia câștigătorilor după ce primim dovada plății. Plata trebuie efectuată în maxim 7 zile calendaristice. Câștigătorii licitației vor semna angajamente de plată. La efectuarea plății vă rugăm să menționați numele tabloului licitat.
Prețul de pornire pentru tortul Dulcinella va fi 300 lei. Pragurile de licitație pentru tort vor fi stabilite din 20 în 20 de lei.
Câstigătorul va pleca cu produsul acasă, direct de la eveniment. Plata se va realiza pe loc, numerar sau prin transfer bancar.
Vă mulțumim și vă dorim o seară minunată!
Contul pentru efectuarea plății este:
Asociatia Grupul Zambetul Nostru
IBAN: RO76 BTRL RONC RT03 7176 9801

#faptebune

Vă invităm la evenimentul caritabil Zâmbet de Crăciun pentru a omagia puterea FAPTELOR BUNE! 💛 Într-un cadru festiv, cuprinși de feeria dulce a colindelor, vom pătrunde în atmosfera caldă a sărbătorilor.

Pe lângă programul artistic, vă veți bucura de networking de calitate și de o Tombolă cu premii surpriză.

Achizitioneaza bilet

Poți achiziționa bilet online cu reducere pana pe data de 25 noiembrie 2023.

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

Parteneri

 

Sponsori

 

Parteneri media

 

Sustinători

 

    0
    Cos
    Cosul este golInapoi la magazin